главная » Акционные товары
Cортировать :

[1] 2
Цветочные культуры Mediterranean Polka Dot 7 шт.
14.04 грн.
Опт от 10 проф.пакет. 12.55 грн.
шт.
Купить
есть на складе
код 291306

Семена расфасовано"ТМ Веснодар".
Насіння середземноморського ампельного катарантуса Медітерреніан(Catharanthus roseus Mediterranean Polka Dot Vinca) від насіннєвої компанії PanAmerican Seed(США).
Катарантус(Барвінок) Mediterranean F1 – це унікальна серія ампельного катарантуса.
Квітки великі, щільні, довго не в'януть. Рослина легко і швидко галузиться.
Висота 10-15 см, утворює ампельні пагони від 50 до 75см.
Рясно квітучий катарантус призначений для вирощування в підвісних кошиках і кашпо, квіти повністю покривають рослину.
Жаро- і посухостійкий, толерантний до хвороб і шкідників.
Добре переносить яскраве сонце.
Відмінний вибір для озеленення.
Агротехніка посадки
Катарантус(Барвінок) Mediterranean F1 на розсаду висівають в лютому - на початку березня.
Насіння рівномірно розсипають по поверхні добре зволоженої субстрату (PH 5.5–6.0), присипають вермикулітом, збризкують водою з розпилювача та накривають склом або прозорою плівкою.
Для проростання світло не обов’язкове.
Сходи з'являються через 3-7 днів при температурі 24-25⁰C і вологості 95%.
Пікіровку проводять в фазі 2-3 справжніх листочків в окремі горщики.
Оптимальна температура для розвитку рослин 20-22°С і освітленні не менше 50 000 люкс.
На постійне місце висаджують, коли мине загроза заморозків.

Томаты Де Барао красный  30 шт
3.06 грн.
Опт от 5 пакет. 2.63 грн.
шт.
Купить
есть на складе
код 122503

Семена расфасовано"ТМ Веснодар"
Томат Де Барао красный - это наиболее популярный сорт на Украине для консервации и потребления в свежем виде.
Высокорослый куст более 2 метров с периодом созревания 120-125 дней.
Помидоры овальной формы, гладкие, прочные и невероятно вкусные, массой 50-70 грамм красного цвета. В кисти по 9-12 плодов. Плодоносит с начала июля до заморозков. Отлично транспортируется и хранится.
Томат Де Барао красный подходит для цельноплодного консервирования, при варке не растрескивается.

От болезней (фунгициды) Ридомил Голд 25 г
30.32 грн.
Опт от 10 шт.. 26.53 грн.
шт.
Купить
есть на складе
код 700038

ЦЕНА НА 01.05.2018 г.
Ридомил Голд® MZ 68 WG. в.г. – фунгицид системного и контактного действия, эффективен против возбудителя фитофтороза и альтернариоза картофеля и томатов, пероноспороза огурца и лука, милдью на виноградной лозе.
Действующее вещество: манкоцеб 640 г/кг, металаксил-М40 г/кг
Способ применения: Рекомендуется первую обработку проводить до начала развития болезни. Рабочий раствор наносится на растения при помощи ранцевого опрыскивателя. Проводить обработку в утренние или вечерние часы в безветренную погоду, не допуская сноса препарата на соседние культуры. Не рекомендуется применять препарат, если в течение часа после обработки ожидается дождь.
Рекомендации по применению работы по приготовлению рабочей жидкости следует проводить на открытом воздухе. Упаковку препарата (25 г) развести в 5 л воды и приготовить рабочий раствор для опрыскивания.
Норма расхода рабочей жидкости:
Картофель, томаты: фитофтороз, макроспориоз - 5 л/сотку.
Огурцы: ложная мучнистая роса - 5 л/сотку.
Лук (кроме "на перо"): ложная мучнистая роса - 3-5 л/сотку.
Виноград: милдью, черная пятнистость - 1,5-2 на 1 куст.
Табак: ложная мучнистая роса - 5 л/сотку.
Сроки применения: рекомендуется применять в комплексной системе защиты с фунгицидами Квадрис, Топаз. Ридомил Голд МЦ необходимо использовать до начала заболевания. При риске сильного развития болезни использовать более короткие интервалы между обработками (10 дней).
Сроки от последней обработки до сбора урожая: виноград 25-30 дней, картофель и другие овощи - 10-14 дней
Максимальное количество обработок - 3.

Томаты Медвежья лапа розовая 30 шт.
3.26 грн.
Опт от 5 пакет. 2.79 грн.
шт.
Купить
есть на складе
код 122550

Насіння томату Ведмежа лапа рожева .
Насіння розфасовано Веснодар згідно офіційного контракту.
Томат Ведмежа лапа рожева - це середньостиглий (110-120 днів від посіву до збирання) високоврожайний сорт томату.
Рослина високоросла, висотою 1,5-2 м, потребує підв'язки.
Плоди рожево-малинового кольору, великі, плескатоокруглої форми, слабо ребристі.
Маса 150-300 г, деякі досягають 800 г.
М'якуш солодка, м'язиста з чудовими смаковими якостями.
Використовують у свіжому вигляді.

Томаты Вернисаж желтый 30 шт.
3.28 грн.
Опт от 5 пакет. 2.81 грн.
шт.
Купить
есть на складе
код 122552

Насіння томата Вернісаж жовтий .
Насіння розфасовано Веснодар згідно офіційного контракту.
Томат Вернісаж жовтий - це середньостиглий високоврожайний сорт томату.
Висота рослини 150-160 см, з потужним корінням.
На одній кисті формується 6-8 плодів.
Помідори округлі, жовтого кольору, масою 100г.
М'якуш соковита, щільна, м'язиста з солодкуватим смаком.
Чудово підходить для консервування та вживання у свіжому вигляді.

лук севок Ред Барон (Red Baron)-салатный поздний 500 г
56.88 грн.
Опт от 5 сетка. 54.04 грн.
шт.
Купить
есть на складе
код 305503

Цена осень 2018 год.
Вес 500 грамм плюс минус 5%.

Озимый лук (севок или тыканка) Ред Барон (Red Baron) салатного производства компании Triumfus Onion Products (Голландия).
После сбора урожая лук хранится в современных хранилищах в Голландии. Перед отправкой на Украину лук проходит тщательную проверку и сортировку, только после этого пакуется. Первые поставки производятся в начале сентября.
Лук-севок упакованный по 10 кг в сетку. Размер луковицы- 10-15 мм.
Сорт лука Ред Барон (Red Baron) один из лучших современных сортов красного лука, очень популярен.
Луковицы среднего и крупного размера (130-170 г), округло-удлиненной формы. Окраска сухих чешуек красно-фиолетовая.
Данный сорт отличается полуострым вкусом, за счет которого широко употребляется в пищу в свежем виде.
Лук Ред Барон (Red Baron) отличается 85-95 % вызреваемостью и хорошей лежкостью (7 месяцев).
Для получения раннего урожай лука наиболее эффективно, и экономично выгодно выращивать озимый лук севок.

Технология посадки.
Выбор места. Место для посадки лука и чеснока должно быть защищенным от холодного ветра и достаточно прогреваться солнцем. Растет на любых почвах, но лучше развивается на рыхлых и дренированных.
Время посадки. Лук, как и озимый чеснок, лучше всего высаживать, когда температура почвы устойчиво опустится до +5 °С и ниже (примерно в октябре – ноябре). В этом случае он хорошо перезимует, а с наступлением тепла даст дружные всходы.
Посадка. Грядки для посадки готовим обычным способом, делаем это заранее. Для луковичек диаметром 1 см глубина бороздки должна быть на примерно 4 см. Перед посадкой луковицы не замачивают, шейку луковицы не обрезают. Расстояние между бороздками 15–20 см. Высаживают в бороздки так, чтобы шейка находилась на 1,5–2 см ниже уровня почвы. Расстояние между луковицами в ряду 8–10 см.
Уход.
Осень.
Если ожидается холодная и бесснежная зима с наступлением заморозков, замульчируйте участок с озимым луком сухими листьями, лапником, сосновой хвоей, или же укройте агроволокном. Снежной зимой (даже при -23°C) укрывать посадки не нужно.
Весна. Как только весной начнет прогреваться почва, снимите с озимого лука укрытие, а через неделю уберите и мульчу.
Дальнейший уход за участок с озимым луком и чесноком заключается в регулярных поливах, рыхлении почвы, прополке сорняков, а также в проведении профилактических или, при необходимости, лечебных мер по борьбе с болезнями и вредителями.
Для отпугивания луковой мухи обсаживайте грядки календулой и бархатцами.
Сбор урожая начинается на 2-2,5 месяца раньше по сравнению с луком весенней посадки. Рекомендуется производить уборку, когда листья растений начинают желтеть и ложатся на землю, а поверхность луковицы покрылась сухими чешуйками. После сбора лук оставляют на грядках на день-другой для просушивания. Обрезать хвостик не рекомендуется, чтобы не было загнивания луковицы. В дождливую погоду можно сушить лук на чердаке или под навесом; во время сушки нужно регулярно перемешивать и переворачивать луковицы.

Преимущества выращивания озимого лука севок:
Высокая урожайность озимого лука-севка, при хорошей зимовке может достигать 350 кг/сотки;
Нет необходимости в хранении мелкого лука севка (диаметром до 1 см);
Сильная корневая система, большие луковицы;
Устойчивость к болезням и стрелкованию;
Сбор урожая начинается с второй половины мая, что на 2-2,5 месяца раньше, чем лука весенней посадки.

Томаты Труфель червоний 30 шт.
3.06 грн.
Опт от 5 пакет. 2.63 грн.
шт.
Купить
есть на складе
код 122528

Середньостиглий (115 -120 днів від появи сходів до отримання врожаю) сорт томату для вирощування у відкритому ґрунті і в тимчасових плівкових укриттях. Рослина сильноросла, кущ висотою до 1,5 м. Плоди великі, грушевидної форми, забарвлення червоне, масою 100-150 г. Плід дуже м’ясистий, м’якоть ніжна, соковита, дуже смачна. Сорт придатний для споживання у свіжому вигляді, консервування та засолювання. Висів на розсаду в березні. Пікіровка розсади у фазі першого справжнього листка. Висадка розсади в ґрунт в травні. Схема посадки 40×50 см.

Томаты Зебра желтая 30 шт.
3.26 грн.
Опт от 5 пакет. 2.79 грн.
шт.
Купить
есть на складе
код 122525

Розфасовано ТМ "Веснодар"
Насіння томату Зебра жовта
Середньостиглий (115-120 днів від сходів до початку плодоношення) сорт високорослого томату для теплиць та відкритого грунту.
Рослина томату Зебра жовта досягає 1,5-1,7м (індетермінантна), вимагає підв'язки.
Плоди сорту Зебра жовта великі, плоско-округлі, вагою до 400-500г.
Зрілі томати дуже декоративні - світло-жовті в помаранчеву смужку
.
М'якоть ароматна, соковита і досить щільна.
Плоди сорту Зебра жовта використовуються переважно у свіжому вигляді.
Томати Зебра жовта на розсаду висівають на початку березня. Пікіровка - у фазі 1-2 справжніх листків.

лук севок Салатный микс - Ред Барон+Сноуболл+Стурон !!! 500 г
56.00 грн.
Опт от 5 сетка. 53.20 грн.
шт.
Купить
есть на складе
код 305517

Цена осень 2018 год.
Вес 500 грамм плюс минус 5%.

Озимый лук (севок или тыканка) Ред Барон+Сноуболл+Коррадо F1 производства компании Triumfus Onion Products (Голландия).
После сбора урожая лук хранится в современных хранилищах в Голландии. Перед отправкой на Украину лук проходит тщательную проверку и сортировку, только после этого пакуется. Первые поставки производятся в начале сентября.
Лук-севок упакованный по 10 кг в сетку. Размер луковицы- 10-15 мм.
Для получения раннего урожай лука наиболее эффективно, и экономично выгодно выращивать озимый лук севок.

Технология посадки.
Выбор места. Место для посадки лука и чеснока должно быть защищенным от холодного ветра и достаточно прогреваться солнцем. Растет на любых почвах, но лучше развивается на рыхлых и дренированных.
Время посадки. Лук, как и озимый чеснок, лучше всего высаживать, когда температура почвы устойчиво опустится до +5 °С и ниже (примерно в октябре – ноябре). В этом случае он хорошо перезимует, а с наступлением тепла даст дружные всходы.
Посадка. Грядки для посадки готовим обычным способом, делаем это заранее. Для луковичек диаметром 1 см глубина бороздки должна быть на примерно 4 см. Перед посадкой луковицы не замачивают, шейку луковицы не обрезают. Расстояние между бороздками 15–20 см. Высаживают в бороздки так, чтобы шейка находилась на 1,5–2 см ниже уровня почвы. Расстояние между луковицами в ряду 8–10 см.
Уход.
Осень.
Если ожидается холодная и бесснежная зима с наступлением заморозков, замульчируйте участок с озимым луком сухими листьями, лапником, сосновой хвоей, или же укройте агроволокном. Снежной зимой (даже при -23°C) укрывать посадки не нужно.
Весна. Как только весной начнет прогреваться почва, снимите с озимого лука укрытие, а через неделю уберите и мульчу.
Дальнейший уход за участок с озимым луком и чесноком заключается в регулярных поливах, рыхлении почвы, прополке сорняков, а также в проведении профилактических или, при необходимости, лечебных мер по борьбе с болезнями и вредителями.
Для отпугивания луковой мухи обсаживайте грядки календулой и бархатцами.
Сбор урожая начинается на 2-2,5 месяца раньше по сравнению с луком весенней посадки. Рекомендуется производить уборку, когда листья растений начинают желтеть и ложатся на землю, а поверхность луковицы покрылась сухими чешуйками. После сбора лук оставляют на грядках на день-другой для просушивания. Обрезать хвостик не рекомендуется, чтобы не было загнивания луковицы. В дождливую погоду можно сушить лук на чердаке или под навесом; во время сушки нужно регулярно перемешивать и переворачивать луковицы.

Преимущества выращивания озимого лука севок:
Высокая урожайность озимого лука-севка, при хорошей зимовке может достигать 350 кг/сотки;
Нет необходимости в хранении мелкого лука севка (диаметром до 1 см);
Сильная корневая система, большие луковицы;
Устойчивость к болезням и стрелкованию;
Сбор урожая начинается с второй половины мая, что на 2-2,5 месяца раньше, чем лука весенней посадки.

Бобовые Лаура 50 г
21.45 грн.
Опт от 5 ферм.пакет. 19.50 грн.
шт.
Купить
есть на складе
код 130210

Расфасовано ТМ "Веснодар"
Семена спаржевой фасоли Лаура .
Среднеспелый (70 дней) сорт спаржевой фасоли.
Растение кустовое, высотой 50-60 см.
Бобы нежно-зеленые, длиной 17 см. Семена овальные, темно-желтые.
Вкусовые качества консервированной продукции - отличные.
Ценится за высокую и стабильную урожайность, устойчивость к болезням.
Схема посева 10х50 см.

Пряновкусовые и зеленные культуры Мелиса лекарственная 0,1 г
2.48 грн.
Опт от 5 пакет. 2.25 грн.
шт.
Купить
есть на складе
код 125144

Расфасовано ТМ "Веснодар"
Багаторічна пряносмакова лікарська рослина. Має сильно розгалужені, чотиригранні стебла довжиною 40-80 см.
Листки цієї рослини яйцеподібної форми, яскраво-зеленого кольору.
Цвіте з червня по серпень. Квіти дрібні.
Сходи з’являються на 14-21 день після посіву. Використовується для отримання ефірного масла, лікарських чаїв і настоянок.
Настої меліси знижують артеріальний тиск, використовують при лікуванні неврозів, депресій, мігрені, безсонні, атеросклерозі і запамороченні.
Рекомендується вживати при жіночих хворобах і недокрів’ї.
Листя можна додавати до салатів та інших страв.

семенной картофель Гранада(Granada) (І репродукция) НОВИНКА 3 кг
73.00 грн.
Опт от 5 сетка. 68.52 грн.
шт.
Купить
товар под заказ
код 303200

Гранада - новий високоврожайний перспективний сорт столового призначення від німецької компанії Solana GmbH & Co. KG. Оригінатор сорту - Solana GmbH & Co. KG.
Відмінні смакові якості – 4,8 з 5 балів.
Демонструє високу стійкість до сріблястої парші.
Сорт Гранада формує особливо привабливі видовжені бульби з дуже гладенькою шкіркою та яскравим кольором.
На одному кущі - 12-14 бульб.
Вегетаційний період - 100 днів. Лежкість до 7 місяців.

Сорт Гранада відносять до двох кулінарних типів: АВ.

Група стиглостіСередньостиглий сорт
Період вегетації100 днів
Кулінарний типАВ
Форма бульбВидовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір бульбиЖовтий
Кількість бульб10-14


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

Інтернет-магазин ВесноДар реалізує продукцію Solana GmbH & Co KG згідно офіційного контракту, укладеного між  ТОВ «Солана Україна» та Інтернет магазином Веснодар

ТОВ «Солана Україна» є офіційним представником відомого німецького концерну Solana GmbH & Co KG , який почав свій шлях у картоплярстві більше ніж на 100 років тому, в 1905 р.

 Solana GmbH & Co KG пропонує високоврожайні сорти картоплі німецької та голландської селекції, які підходять практично для будь-яких кліматичних зон, смаку та застосування: столова картопля, для виробництва чіпсів, пластівців, крохмалю, або для органічного землеробства.

семенной картофель Гранада(Granada) (І репродукция) НОВИНКА 20 кг
380.00 грн.
Опт от 4 мешок. 342.00 грн.
шт.
Купить
товар под заказ
код 303201

Гранада - новий високоврожайний перспективний сорт столового призначення від німецької компанії Solana GmbH & Co. KG. Оригінатор сорту - Solana GmbH & Co. KG.
Відмінні смакові якості – 4,8 з 5 балів.
Демонструє високу стійкість до сріблястої парші.
Сорт Гранада формує особливо привабливі видовжені бульби з дуже гладенькою шкіркою та яскравим кольором.
На одному кущі - 10-14 бульб.
Вегетаційний період - 100 днів. Лежкість до 7 місяців.

Сорт Гранада відносять до двох кулінарних типів: АВ.

Група стиглостіСередньостиглий сорт
Період вегетації100 днів
Кулінарний типАВ
Форма бульбВидовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір бульбиЖовтий
Кількість бульб10-14


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

Інтернет-магазин ВесноДар реалізує продукцію Solana GmbH & Co KG згідно офіційного контракту, укладеного між  ТОВ «Солана Україна» та Інтернет магазином Веснодар

ТОВ «Солана Україна» є офіційним представником відомого німецького концерну Solana GmbH & Co KG , який почав свій шлях у картоплярстві більше ніж на 100 років тому, в 1905 р.

 Solana GmbH & Co KG пропонує високоврожайні сорти картоплі німецької та голландської селекції, які підходять практично для будь-яких кліматичних зон, смаку та застосування: столова картопля, для виробництва чіпсів, пластівців, крохмалю, або для органічного землеробства.

семенной картофель Пикассо (І репродукция) 3 кг
69.00 грн.
Опт от 5 сетка. 64.77 грн.
шт.
Купить
товар под заказ
код 303138

Сорт Пікассо - національний стандарт за смаковими якостями.
Сорт Пікассо - середньопізній високоврожайний великобульбовий сорт столового призначення від голландської компанії Agrico.
Сорт Пікассо має добрі смакові якості та гарний товарний вигдяд, формує однорідні бульби з привабливим фіолетовим забарвленням вічок.
Сорту Пікассо притаманна надзвичайно висока стійкість до парші.
Сорт Пікассо має високу посухостійкість та стійкість бульб до фітофторозу. Чудово придатний для тривалого зберізання.
Сорт Пікассо Потребує внесення зменшеної кількості азоту.
Сорт Пікассо відносять до кулінарного типу: В.

Група стиглостіСередньопізній
Кулінарний типВ
Форма бульб Овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Жовтий
Колір м`якушу Кремовий
Кількість бульб14
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюДуже довгий
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листя Чутливий
Стійкість до фітофторозу бульб Стійкий
Стійкість до парші звичайної Малочутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Пикассо (І репродукция) 20 кг
380.00 грн.
Опт от 4 мешок. 342.00 грн.
шт.
Купить
товар под заказ
код 303139

Сорт Пікассо - національний стандарт за смаковими якостями.
Сорт Пікассо - середньопізній високоврожайний великобульбовий сорт столового призначення від голландської компанії Agrico.
Сорт Пікассо має добрі смакові якості та гарний товарний вигдяд, формує однорідні бульби з привабливим фіолетовим забарвленням вічок.
Сорту Пікассо притаманна надзвичайно висока стійкість до парші.
Сорт Пікассо має високу посухостійкість та стійкість бульб до фітофторозу. Чудово придатний для тривалого зберізання.
Сорт Пікассо Потребує внесення зменшеної кількості азоту.
Сорт Пікассо відносять до кулінарного типу: В.

Група стиглостіСередньопізній
Кулінарний типВ
Форма бульб Овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Жовтий
Колір м`якушу Кремовий
Кількість бульб14
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюДуже довгий
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листя Чутливий
Стійкість до фітофторозу бульб Стійкий
Стійкість до парші звичайної Малочутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Ривьера (І репродукция) 3 кг
69.00 грн.
Опт от 5 пакет. 64.77 грн.
шт.
Купить
товар под заказ
код 303123

Національний стандарт в групі ранніх сортів.
Надранній високоврожайний сорт картоплі Рів’єра столового призначення з привабливою шкіркою, чудовою жаростійкістю та стійкістю до вірусних захворювань, хорошими смаковими якостями.
Перші бульби можна підкопувати через 35 днів після посадки.
Сорт Рів’єра придатний для отримання надранньої продукції, вирощування під плівкою.
Можливість отримання двох врожаїв в південних регіонах країни.
Сорт Рів’єра інтенсивно накопичує товарний врожай до появи фітофторозу.
Сорт Рів’єра для забезпечення хорошого зберігання бульб потребує контрольованого внесення азотних добрив.

Група стиглостіДуже ранній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Світло-жовтий
Колір м`якушу Світло-жовтий
Кількість бульб17
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюСередній
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбЧутливий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Еволюшн (І репродукция) 3 кг
69.00 грн.
Опт от 5 пакет. 64.77 грн.
шт.
Купить
товар под заказ
код 303126

Еволюшн - високоврожайний середньоранній столовий сорт, стійкий до парші і вірусних захворювань.
Еволюшн формує великі темно-червоні, бульби з неглибокими вічками та світло-жовтим м'якушем. Має добрі смакові якості. Форма бульби – видовжено-овальна. На кущі в середньому – 18 бульб.
Сорт Еволюшн вимогливий до вологозабезпечення.
Сорт Еволюшн віддає перевагу вирощуванню на легких піщаних ґрунтах.

Група стиглостіСередньоранній
Кулінарний типВ
Форма бульб Видовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкіркиЧервоний
Колір м`якушу Світло-жовтий
Кількість бульб18
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюКороткий
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьМалочутливий
Чорна ніжкаСтійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Мадлен (І репродукция) 3 кг
69.00 грн.
Опт от 5 пакет. 64.77 грн.
шт.
Купить
товар под заказ
код 303128

Насіннєва картопля Мадлен - середньоранній високоврожайний сорт столового призначення, формує однорідні бульби розміром 100-120 грам.

Сорт Мадлен має відмінні смакові якості. Ідеальний для чищення, жарки, запікання.

Період вегетації - 55-60 днів.Перша підкопка можлива через 45 днів.
Колір шкірки та м’якоті – жовте.
Сорт Мадлен дуже врожайний. На кущі формується 18-20 бульб.
Характеризується високою стійкістю до вірусних захворювань. Врожай довго зберігається.

Група стиглостіСередньоранній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Округло-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Жовтий
Колір м`якушу Жовтий
Кількість бульб18
Вміст сухих речовин, %18,2%
Період спокоюСередній
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьМалочутливий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Аризона (Эсклюзив) 3 кг
73.00 грн.
Опт от 5 пакет. 68.52 грн.
шт.
Купить
товар под заказ
код 303130

Аризона - високоврожайний ранній сорт від голландської компанії Agrico.
--Сорт має багато переваг в порівнянні інших сортів картоплі:
--Великі і привабливі бульби
--Відмінні смакові якості.
--Надійне забезпечення формування високого врожаю в стресових умовах, таких як недостатня кількість вологи
--Стійкість до високих температур повітря та ґрунту під час вегетації.
-- Бульби добре зберігаються
-- Має високу стійкість до вірусних захворювань

При вирощуванні сорту Аризона звернути увагу на декілька факторів, таких як, чутливість до метрибузину і обламування ростків.

Група стиглостіСередньоранній
Період вегетації90-100 днів
Товарний урожай80-85 днів
Кулінарний типАВ
Форма бульбОвальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкіркиСвітло-жовтий
Колір м`якушуЖовтий
Кількість бульб13-15
Вміст сухих речовин, %% 17,2
Період спокоюСередній
ПроростанняНормальне
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьМалочутливий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

семенной картофель Воларе (І репродукция) 3 кг
69.00 грн.
Опт от 5 пакет. 64.77 грн.
шт.
Купить
товар под заказ
код 303134

Воларе - високоврожайний середньостиглий великобульбовий сорт столового призначення з високою жаростійкістю.
Сорт Воларе характеризується стійкістю до комплексу захворювань і механічних пошкоджень при збиранні врожаю.
Сорту Воларе притаманний світло-жовтий колір шкірки та біле забарвлення м'якуша. Форма бульби овальна.
Особливою відмінністю сорту Воларе є дуже тривале зберігання бульб!!!

Група стиглостіСередньостиглий
Кулінарний типАВ
Форма бульбОвальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкіркиСвітло-жовтий
Колір м`якушуБілий
Кількість бульб18
Вміст сухих речовин, %18,0%
Період спокоюКороткий
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСтійкий
Стійкість до фітофторозу листяСтійкий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїСтійкий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

[1] 2
|144|