050 330 50 10

Семенной картофель Аризона (Эсклюзив) 1 репродукция 20 кг

  • Код товара:
    303131
  • Наличие:
    Под заказ-
  • Бонусы:
    1:100
  • Цена единицы
    405.00 грн.
  • В корзине
    • -
    • 0
    • +
  • Всего:
    0 грн.
Другая фасовка Семенной картофель Аризона (Эсклюзив) 1 репродукция

  • 3 кг
  • Розница: 78.00 грн.
    Опт от 5 шт.: 73.22 грн.
  • Перейти
Основные характеристики:
  • Фірма виробник - Agrico
  • Колір шкірки - світло-жовта
  • Колір мякуша - жовтий
  • Кулінарний тип - Тип АВ
  • Середня кількість бульб - 15 шт.
  • Група стиглості - ранньостигла
  • Період дозрівання в днях - 80-90діб
  • Чутливість до метрибузину - чутливий
  • Лежкість - 6міс.
  • міс -
  • Описание
  • Отзывы
Аризона - високоврожайний ранній сорт від голландської компанії Agrico.
--Сорт має багато переваг в порівнянні інших сортів картоплі:
--Великі і привабливі бульби
--Відмінні смакові якості.
--Надійне забезпечення формування високого врожаю в стресових умовах, таких як недостатня кількість вологи
--Стійкість до високих температур повітря та ґрунту під час вегетації.
-- Бульби добре зберігаються
-- Має високу стійкість до вірусних захворювань

При вирощуванні сорту Аризона звернути увагу на декілька факторів, таких як, чутливість до метрибузину і обламування ростків.
Група стиглостіСередньоранній
Період вегетації90-100 днів
Товарний урожай80-85 днів
Кулінарний типАВ
Форма бульбОвальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкіркиСвітло-жовтий
Колір м`якушуЖовтий
Кількість бульб13-15
Вміст сухих речовин, %% 17,2
Період спокоюСередній
ПроростанняНормальне
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьМалочутливий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.
Отзывы