050 330 50 10
 Семенной картофель  Аризона (Эсклюзив) 1 репродукция

Семенной картофель Аризона (Эсклюзив) 1 репродукция 20 кг

  • Код товара:
    303131
  • Наличие:
    Ожидаем
  • Бонусы:
    1:100
  • Цена единицы
    420.00 грн.
    От 5 шт. 392.99 грн.
  • В корзине
    • -
    • 0
    • +
  • Всего:
    0 грн.
Другая фасовка Семенной картофель Аризона (Эсклюзив) 1 репродукция

  • 3 кг
  • Розница: 83.00 грн.
    Опт от 5 шт.: 77.91 грн.
  • Перейти
Основные характеристики:
  • Фірма виробник - Agrico
  • Колір шкірки - світло-жовта
  • Колір мякуша - жовтий
  • Кулінарний тип - Тип АВ
  • Середня кількість бульб - 15 шт.
  • Група стиглості - ранньостигла
  • Період дозрівання в днях - 80-90діб
  • Чутливість до метрибузину - чутливий
  • Лежкість - 6міс.
  • міс -
  • Описание
  • Отзывы

Аризона - високоврожайний ранній сорт від голландської компанії Agrico

Сорт має багато переваг в порівнянні з іншими сортами картоплі: 

Великі і привабливі бульби 
Відмінні смакові якості. 
Надійне забезпечення формування високого врожаю в стресових умовах, таких як недостатня кількість вологи 
Стійкість до високих температур повітря та ґрунту під час вегетації. 
Бульби добре зберігаються 
Має високу стійкість до вірусних захворювань 

 



При вирощуванні сорту Аризона звернути увагу на декілька факторів, таких як, чутливість до метрибузину і обламування ростків.
Група стиглостіСередньоранній
Період вегетації90-100 днів
Товарний урожай80-85 днів
Кулінарний типАВ
Форма бульбОвальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкіркиСвітло-жовтий
Колір м`якушуЖовтий
Кількість бульб13-15
Вміст сухих речовин, %% 17,2
Період спокоюСередній
ПроростанняНормальне
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьМалочутливий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.
Отзывы