050 330 50 10

Семенной картофель Еволюшн (І репродукция) 20 кг

  • Код товара:
    303127
  • Наличие:
    Под заказ-
  • Бонусы:
    1:100
  • Цена единицы
    395.01 грн.
  • В корзине
    • -
    • 0
    • +
  • Всего:
    0 грн.
Другая фасовка Семенной картофель Еволюшн (І репродукция)

  • 3 кг
  • Розница: 75.00 грн.
    Опт от 5 шт.: 70.40 грн.
  • Перейти
Основные характеристики:
  • Фірма виробник - Agrico
  • Колір шкірки - червона
  • Колір мякуша - світло-жовтий
  • Кулінарний тип - Тип В
  • Середня кількість бульб - 18шт.
  • Група стиглості - ранньостигла
  • Період дозрівання в днях - 50-55діб
  • Чутливість до метрибузину - нечутливий
  • Лежкість - 6міс.
  • міс -
  • Описание
  • Отзывы
Еволюшн - високоврожайний середньоранній столовий сорт, стійкий до парші і вірусних захворювань.
Еволюшн формує великі темно-червоні, бульби з неглибокими вічками та світло-жовтим м'якушем. Має добрі смакові якості. Форма бульби – видовжено-овальна. На кущі в середньому – 18 бульб.
Сорт Еволюшн вимогливий до вологозабезпечення.
Сорт Еволюшн віддає перевагу вирощуванню на легких піщаних ґрунтах.
Група стиглостіСередньоранній
Кулінарний типВ
Форма бульб Видовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкіркиЧервоний
Колір м`якушу Світло-жовтий
Кількість бульб18
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюКороткий
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьМалочутливий
Чорна ніжкаСтійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.
Отзывы