050 330 50 10

Семенной картофель Королева Анна(Queen Anne) (І репродукция) 20 кг

  • Код товара:
    303203
  • Наличие:
    Под заказ-
  • Бонусы:
    1:100
  • Цена единицы
    395.01 грн.
  • В корзине
    • -
    • 0
    • +
  • Всего:
    0 грн.
Другая фасовка Семенной картофель Королева Анна(Queen Anne) (І репродукция)

  • 3 кг
  • Розница: 75.00 грн.
    Опт от 5 шт.: 70.40 грн.
  • Перейти
Основные характеристики:
  • Фірма виробник - Solana
  • Колір шкірки - жовта
  • Колір мякуша - жовтий
  • Кулінарний тип - Тип В
  • Середня кількість бульб - 20шт.
  • Група стиглості - середньопізня
  • Період дозрівання в днях - 95-110діб
  • Чутливість до метрибузину - нечутливий
  • Лежкість - 10міс.
  • міс -
  • Описание
  • Отзывы
Королева Анна - надзвичайно вирівняний за розміром, високоврожайний, середньоранній (80-85 днів) столовий сорт з яскравою шкіркою від німецької компанії Solana GmbH & Co. KG. Оригінатор сорту - Solana GmbH & Co. KG.
Формує найбільшу фракцію товарного врожаю (35/60). Незважаючи на ранньостиглість, має чудову лежкість.
На одному кущі сорту Королева Анна - 10-16 бульб.
Цей сорт вирощує президент Білорусії в резиденції «Дрозди»

Сорт Королева Анна відносять до кулінарного типу: В.
Група стиглостіСередньоранній сорт
Період вегетації80-85 днів
Кулінарний типВ
Форма бульбОвальна
Розмір бульбВеликі
Колір бульбиЖовтий
Кількість бульб10-16


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.
Отзывы