050 330 50 10

Семенной картофель Лабелла(Labella) (І репродукция) 3 кг

  • Код товара:
    303212
  • Наличие:
    Под заказ-
  • Бонусы:
    1:100
  • Цена единицы
    75.00 грн.
  • В корзине
    • -
    • 0
    • +
  • Всего:
    0 грн.
Другая фасовка Семенной картофель Лабелла(Labella) (І репродукция)

  • 20 кг
  • Розница: 395.01 грн.
    Опт от 4 шт.: 360.36 грн.
  • Перейти
Основные характеристики:
  • Фірма виробник - Den Hartigh BV
  • Колір шкірки - червона
  • Колір мякуша - жовтий
  • Кулінарний тип - Тип В
  • Середня кількість бульб - 10шт.
  • Група стиглості - середньорання
  • Період дозрівання в днях - 80-90
  • Чутливість до метрибузину - середньо-чутливий
  • Лежкість - 6міс.
  • міс -
  • Описание
  • Отзывы
Лабелла - середньоранній (70-90 днів), високоврожайний столовий сорт від німецької компанії Solana GmbH & Co. KG. Оригінатор сорту - Den Hartigh BV.
Сорт Лабелла утворює великі, вирівняні, видовжено-овальні бульби з яскраво вираженим забарвленням шкірки.
На одному кущі сорту Лабелла - до 14 бульб.
Сорт Лабелла демонструє гарну стійкість до підвищених температур, високу пристосованість до кліматичних умов і типів ґрунтів. Відмінний смак. Має стійкість до раку картоплі, нематод, гнилі бульб, іржі та вторинного росту. Гарно зберігається.

Сорт Лабелла відносять до кулінарного типу: В.
Група стиглостіСередньоранній сорт
Період вегетації70-90 днів
Кулінарний типВ
Форма бульб Видовжено-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір бульбиЧервоний
Кількість бульбдо 14


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.
Отзывы