050 330 50 10

Семенной картофель Лаперла(Laperla) (І репродукция) 20 кг

  • Код товара:
    303205
  • Наличие:
    Под заказ-
  • Бонусы:
    1:100
  • Цена единицы
    395.01 грн.
  • В корзине
    • -
    • 0
    • +
  • Всего:
    0 грн.
Другая фасовка Семенной картофель Лаперла(Laperla) (І репродукция)

  • 3 кг
  • Розница: 75.00 грн.
    Опт от 5 шт.: 70.40 грн.
  • Перейти
Основные характеристики:
  • Фірма виробник - Den Hartigh BV
  • Колір шкірки - світло-жовта
  • Колір мякуша - кремовий
  • Кулінарний тип - Тип АВ
  • Середня кількість бульб - 18шт.
  • Група стиглості - ультрарання
  • Період дозрівання в днях - 45-80діб
  • Чутливість до метрибузину - чутливий
  • Лежкість - 6міс.
  • міс -
  • Описание
  • Отзывы
Лаперла - дуже ранній (50-65 днів), надзвичайно високоврожайний, столовий сорт від німецької компанії Solana GmbH & Co. KG. Оригінатор сорту - Den Hartigh BV.
Перші бульби можна підкопувати через 35 днів після посадки. Формує великі вирівняні бульби з гладенькою, світло-жовтою шкіркою та дуже світлим м’якушем.
На одному кущі сорту Лаперла - до 20 бульб.
Сорту Лаперла притаманні відмінна стійкість до посухи, а також вірусів, нематоди і раку картоплі. Добре зберігається.

Сорт Лаперла відносять до двох кулінарних типів: АВ.
Група стиглостіДуже ранній сорт
Період вегетації50-65 днів
Кулінарний типАВ
Форма бульбОвальна
Розмір бульбВеликі
Колір бульбиСвітло-жовтий
Кількість бульбдо 20


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.
Отзывы