050 330 50 10

Семенной картофель Мадлен (І репродукция) 20 кг

  • Код товара:
    303129
  • Наличие:
    Под заказ-
  • Бонусы:
    1:100
  • Цена единицы
    395.01 грн.
  • В корзине
    • -
    • 0
    • +
  • Всего:
    0 грн.
Другая фасовка Семенной картофель Мадлен (І репродукция)

  • 3 кг
  • Розница: 75.00 грн.
    Опт от 5 шт.: 70.40 грн.
  • Перейти
Основные характеристики:
  • Фірма виробник - Agrico
  • Колір шкірки - жовта
  • Колір мякуша - жовтий
  • Кулінарний тип - Тип АВ
  • Середня кількість бульб - 20шт.
  • Група стиглості - ранньостигла
  • Період дозрівання в днях - 55-60діб
  • Чутливість до метрибузину - нечутливий
  • Лежкість - 6міс.
  • міс -
  • Описание
  • Отзывы
Насіннєва картопля Мадлен - середньоранній високоврожайний сорт столового призначення, формує однорідні бульби розміром 100-120 грам.

Сорт Мадлен має відмінні смакові якості. Ідеальний для чищення, жарки, запікання.

Період вегетації - 55-60 днів.Перша підкопка можлива через 45 днів.
Колір шкірки та м’якоті – жовте.
Сорт Мадлен дуже врожайний. На кущі формується 18-20 бульб.
Характеризується високою стійкістю до вірусних захворювань. Врожай довго зберігається.

Група стиглостіСередньоранній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Округло-овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Жовтий
Колір м`якушу Жовтий
Кількість бульб18
Вміст сухих речовин, %18,2%
Період спокоюСередній
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьМалочутливий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.
Отзывы