К покупкам

Семенной картофель Ривьера (І репродукция) 20 кг


ТМ "Agrico"(Голландия)

 Семенной картофель  Ривьера (І репродукция)
380.00 грн.
шт.
Опт от 4 мешок. 342.00 грн.
Купить
товар под заказ
код 303122
Выбрать другую расфасовку
3 кг
20 кг
Семенной картофель Ривьера (І репродукция)

Національний стандарт в групі ранніх сортів.
Надранній високоврожайний сорт картоплі Рів’єра столового призначення з привабливою шкіркою, чудовою жаростійкістю та стійкістю до вірусних захворювань, хорошими смаковими якостями.
Перші бульби можна підкопувати через 35 днів після посадки.
Сорт Рів’єра придатний для отримання надранньої продукції, вирощування під плівкою.
Можливість отримання двох врожаїв в південних регіонах країни.
Сорт Рів’єра інтенсивно накопичує товарний врожай до появи фітофторозу.
Сорт Рів’єра для забезпечення хорошого зберігання бульб потребує контрольованого внесення азотних добрив.

Група стиглостіДуже ранній
Кулінарний типАВ
Форма бульб Овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Світло-жовтий
Колір м`якушу Світло-жовтий
Кількість бульб17
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюСередній
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листяЧутливий
Стійкість до фітофторозу бульбЧутливий
Стійкість до парші звичайноїЧутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.

||