050 330 50 10

Семенной картофель Воларе (І репродукция) 3 кг

  • Код товара:
    303134
  • Наличие:
    Под заказ-
  • Бонусы:
    1:100
  • Цена единицы
    75.00 грн.
  • В корзине
    • -
    • 0
    • +
  • Всего:
    0 грн.
Другая фасовка Семенной картофель Воларе (І репродукция)

  • 20 кг
  • Розница: 395.01 грн.
    Опт от 4 шт.: 360.36 грн.
  • Перейти
Основные характеристики:
  • Фірма виробник - Agrico
  • Колір шкірки - світло-жовта
  • Колір мякуша - білий
  • Кулінарний тип - Тип АВ
  • Середня кількість бульб - 20шт.
  • Група стиглості - ранньостигла
  • Період дозрівання в днях - 55-60діб
  • Чутливість до метрибузину - нечутливий
  • Лежкість - 6міс.
  • міс -
  • Описание
  • Отзывы
Воларе - високоврожайний середньостиглий великобульбовий сорт столового призначення з високою жаростійкістю.
Сорт Воларе характеризується стійкістю до комплексу захворювань і механічних пошкоджень при збиранні врожаю.
Сорту Воларе притаманний світло-жовтий колір шкірки та біле забарвлення м'якуша. Форма бульби овальна.
Особливою відмінністю сорту Воларе є дуже тривале зберігання бульб!!!
Група стиглостіСередньостиглий
Кулінарний типАВ
Форма бульбОвальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкіркиСвітло-жовтий
Колір м`якушуБілий
Кількість бульб18
Вміст сухих речовин, %18,0%
Період спокоюКороткий
ПосухостійкістьВисока
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСтійкий
Стійкість до фітофторозу листяСтійкий
Стійкість до фітофторозу бульбСтійкий
Стійкість до парші звичайноїСтійкий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.
Отзывы