• 050 330 50 10
    • 067 403 95 40
    • 063 181 84 15

Семенной картофель Пикассо (І репродукция) 3 кг

  • Код товара:
    303138
  • Наличие:
    В наличии
  • Бонусы:
    1:100
  • Цена единицы
    94.00 грн.
    От 5 шт. 89.00 грн.
  • В корзине
    • -
    • 0
    • +
  • Всего:
    0 грн.
Другая фасовка Семенной картофель Пикассо (І репродукция)

  • 20 кг
  • Розница: 494.00 грн.
    Опт от 5 шт.: 465.00 грн.
  • Перейти
Характеристики:
НазваниеЗначение
Фірма виробникAgrico
Колір шкіркирожево-жовта
Колір мякушакремовий
Кулінарний типТип В
Середня кількість бульб16шт.
Група стиглостісередньопізня
Період дозрівання в днях105-120діб
Чутливість до метрибузинусередньо-чутливий
Лежкість (міс)9міс.
  • Описание
  • Отзывы
Сорт Пікассо - національний стандарт за смаковими якостями.
Сорт Пікассо - середньопізній високоврожайний великобульбовий сорт столового призначення від голландської компанії Agrico.
Сорт Пікассо має добрі смакові якості та гарний товарний вигдяд, формує однорідні бульби з привабливим фіолетовим забарвленням вічок.
Сорту Пікассо притаманна надзвичайно висока стійкість до парші.
Сорт Пікассо має високу посухостійкість та стійкість бульб до фітофторозу. Чудово придатний для тривалого зберізання.
Сорт Пікассо Потребує внесення зменшеної кількості азоту.
Сорт Пікассо відносять до кулінарного типу: В.
Група стиглостіСередньопізній
Кулінарний типВ
Форма бульб Овальна
Розмір бульбВеликі
Колір шкірки Жовтий
Колір м`якушу Кремовий
Кількість бульб14
Вміст сухих речовин, %18,7%
Період спокоюДуже довгий
ПосухостійкістьСередня
Стійкість до пошкодженьСтійкий
Чорна ніжкаСередньостійкий
Стійкість до фітофторозу листя Чутливий
Стійкість до фітофторозу бульб Стійкий
Стійкість до парші звичайної Малочутливий


Всі столові сорти картоплі за кулінарними властивостями діляться на 4 типи:
• Тип А – сорти картоплі салатного типу з щільним м'якушем, не розварюються, висоководянисті і з низьким вмістом крохмалю. Ідеально підходять для салатів, смаження і барбекю.
• Тип B - універсальні сорти, з помірно щільним м'якушем, слабкою борошнистістю і помірною водянистістю. Злегка розварюються. В кінці варіння м'якоть стає крихкою, а при смаженні - м'яка всередині і з хрусткою скоринкою. З них готують картоплю фрі, чіпси і супи. Ідеально підходять для приготування різноманітних страв.
• Тип C – картопля з м'якою м'якоттю, середньої борошнистої, сильно розвариста. Містить більше крохмалю, ніж Тип А і Тип B. Використовуються для приготування відвареного пюре і начинок, а також для запікання.
• Тип D - бульби , які повністю розварюються. Вони з м'якою консистенцією, дуже борошнисті і не водянисті.
Отзывы